Leasing

De aanschaf van een saloninrichting van je dromen is een hele investering. Het liefst wil je daarbij niet inleveren aan kwaliteit omdat je budget dat niet toelaat. Je wilt immers je klanten het allerbeste bieden.

Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Verder is het voordeel dat je jouw inkomen en uitgaven gelijk laat lopen. Door de maandelijkse factuur is het overzichtelijk wat je daadwerkelijke kosten zijn.

Leasen kan ook een uitkomst zijn bij pech. Bijvoorbeeld omdat je pedicuremotor onverwachts kapot is gegaan en je niet direct de mogelijkheid hebt een vervanging te kopen. Leasen is uiteraard iets duurder dan een directe aankoop.

Je kunt bij ons al leasen vanaf €500. Alles wat langdurig mee gaat kun je leasen, zoals een behandelstoel, pedicuremotor, schoonheidsapparatuur, nagelstofafzuiger en zelfs een combinatie daarvan. Je hebt wel een zakelijke inschrijving nodig, anders is het niet mogelijk. Op basis van de gewenste producten en looptijd wordt een bedrag bepaald. Dit bedrag betaal je iedere maand zolang als is afgesproken. Bijvoorbeeld 15 maanden of zelfs 6 jaar. Hoe langer die periode, hoe lager het bedrag. Na afloop van de looptijd heb je mogelijkheid de producten tegen een kleine vergoeding over te nemen.

Benieuwd naar wat jouw behandelstoel of complete praktijkinrichting kost?


Vul ons vrijblijvend aanvraagformulier in en ontdek het snel.