Manicure tafellampen

Op zoek naar een goede manicure tafellamp? Bekjk onze aanbood op pedicuregroothandel.nl!

Bij de keuze van verlichting voor een nagelstyliste zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden:

Helderheid: De verlichting moet helder genoeg zijn om ervoor te zorgen dat de nagelstyliste de details van haar werk duidelijk kan zien, vooral bij het werken aan ingewikkelde ontwerpen.

Kleurtemperatuur: Kleurtemperatuur is een maat voor de warmte of koelte van een lichtbron, en wordt gemeten in Kelvin (K). Een kleurtemperatuur van ongeveer 5000K is ideaal voor nagelstyling, omdat het een neutraal, wit licht geeft dat vergelijkbaar is met daglicht.

Plaatsing en richting: De verlichting moet zo worden geplaatst dat er geen schaduwen of verblinding ontstaat die het werk van de nagelstyliste kunnen hinderen. Instelbare verlichtingsarmaturen die op de werkplek gericht kunnen worden, kunnen helpen om optimale lichtomstandigheden te bereiken.

Al met al is het kiezen van de juiste verlichting voor een nagelstyliste belangrijk om ervoor te zorgen dat zij effectief en comfortabel kan werken en tegelijkertijd resultaten van hoge kwaliteit behaalt.

Filteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ambulante LED Loeplamp

  Login om te bestellen
 2. Glamox Luxo Trace LED bureaulamp - tafellamp

  Login om te bestellen
 3. Manicure Lamp Glow Wit

  Login om te bestellen
 4. Manicure Lamp Zwart

  Login om te bestellen
 5. Tafelklem voor Loeplamp

  Login om te bestellen
 6. Weelko Expand LED 3 dioptrie loeplamp met statief

  Login om te bestellen
 7. Weelko Flexor Manicure Led Lamp

  Login om te bestellen

7 producten

Van hoog naar laag sorteren