Historie

SlendersBeauty begon in 1995 als klein pedicurewinkeltje aan huis in Bergeijk. Door constant te investeren in onze klanten en leveranciers en enkel hoge kwaliteit producten in te kopen zijn we als groothandel en opleider uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van voetverzorging, schoonheid en nagels.

We bedienen met ons uitgebreide assortiment de hele markt voor voetverzorging, schoonheidsverzorging en wellness. Van (medisch) pedicures tot podotherapeuten, schoonheidspecialisten tot nagelstylisten en van aromatherapeuten tot masseurs. Of je nu met een klein salonnetje aan huis wat bijverdiend of fulltime een groot wellnessresort runt.

In onze zoektocht naar de beste producten hebben in de loop der jaren verschillende merken. Dat paste niet meer aan huis, dus inmiddels beschikken we over een groothandel met een oppervlakte van ruim 3.000 m2 en een assortiment van meer dan 10.000 artikelen. Hiermee zijn we één van de grootste groothandels in de branche.

Sinds september 2018 met nieuwe eigenaren aan boord, is de focus nog meer gericht op het samen succesvol zijn. Dat laten we terugkomen in ons advies, de blogs, producten en opleidingen. Want als groothandel weten we als geen ander dat ons succes afhangt van jullie succes!