Loeplampen

Grote collectie aan loeplampen

Heb jij een loeplamp nodig zodat je handen vrij zijn wanneer je een behandeling doet? zo ja? Dan ben je bij Slenders Footcare & Cosmetics en PedicureGroothandel.nl aan het goeden adres. We hebben een uitgebreide collectie aan loeplampen. De collectie bestaat uit de merken Weelko, Luxo, BTC, Sereno en Sibel. De loeplampen zijn onder te verdelen in een grote lens of kleine lens, met tafelklem of zonder tafelklem, met statief of zonder statief. Alle lampen hebben led verlichting zodat ze geen warmte afgifte hebben aan het gezicht. We hebben ook lampen waardoor je heen kunt kijken net zoals een vergrootglas met verlichting om de bijvoorbeeld de gezichten nog beter te zien.

Je kunt ze met een tafelklem ook vast maken aan tafels. Ben je hier in geïnteresseerd dan kan je altijd nog kijken nemen bij onze Tafels & Kastjes.

Showroom in Valkenswaard

Al onze loeplampen van Weelko, Luxo, BTC, Sereno en Sibel zijn ook te bewonderen in onze showroom. Kom langs voor een uitgebreid advies en om de lampen zelf uit te testen zodat je weet welke het fijnst voor jou is.

Filteren

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina