Koffers

Kwalitatieve pedicurekoffers, met veel opties! Bekijk ons aanbod

Slenders Footcare & Cosmetics en PedicureGroothandel.nl hebben een uitgebreide collectie pedicurekoffers & trolleys. De collectie bestaat o.a. uit koffers van Veron, x R&S, Clax & Sinelco. Ze beschermen uw motor en andere instrumenten tijdens de opslag en transport. Ideaal voor ambulant werk!

De Veron koffers zijn in Nederland gemaakt, en onze meest kwalitatieve koffers. Gemaakt uit stevige plaat en aluminiumprofielen. De koffers zijn grijs, zwart of blauw en zijn voorzien van een 220V snoer dat tot 5 meter is uit te trekken. De wielen, schanieren en het trolleysysteem zijn uiterst robuust. Veron koffers zijn speciaal ontwikkeld voor de ambulante pedicure. 

De "Clax multi-purpose vouwtrolley" verreweg de meest veelzijdige op de markt. Als betrouwbare "transport- en sjouwhulp" mag de Clax daarom voor de ambulante pedicure en ideale optie. Handig, inklaapbaar, en inclusief een kratje. Dit es een van top producten, je kunt er alles in kwijt wat je nodig hebt.

De "R&S koffers" zijn stevig en worden meegeleverd met 2 grote zijwielen. Er zijn twee soorten, grote en midi. Ze hebben allebei een stopcontact met snoer aan de binnenzijde voor de motor. De kleinere versie van de R&S komt met handige vakjes, ideal om alle benodigdheden binnen handbereik te hebben.  

We hebben nog vele andere opties, zoals draagtassen, nylon koffers, etc. Onze klantenservice staat klaar voor je vragen, en om je het beste advies te geven.

Filteren

23 producten

Van hoog naar laag sorteren

23 producten

Van hoog naar laag sorteren