Blushes

Blushes van Magnetic Nails, vind alle kleuren hier!

De Magnetic blushes is een een ‘builder gel’ die je nagels versterkt. Met Blush kun je dezelfde uitstraling, duurzaamheid en sterkte krijgen als met acrylnagels van dip poeder. Een voordeel van Blush is dat je natuurlijke nagel niet beschadigt. Je kunt Blush onder een LED lamp laten uitharden. Over het algemeen blijft Blush langer goed dan normale gellak.

Wat zijn de voordelen van Blushes BIAB?

Makkelijk om aan te brengen, zelf egaliserend en super mooi naturlijke nagels. De Blush Gels zijn er in 12 mooie kleuren die passen bij vrijwel iedere huidskleur. De Blush Gels kennen een sterke hechting en je kunt er eenvoudig een mooie bollig mee maken.

Worden mijn nagels beschadigd met BIAB?

BIAB nagels zijn flexibel inzetbaar. Als je bijvoorbeeld van jezelf al lange nagels hebt, maar ze relatief snel afbreken, dan kun je met BIAB als basecoat je gel polish langer mooi houden. Je kunt ook BIAB gebruiken om een gebroken nagel te herstellen. Daarnaast hoef je, als je een andere kleur zou willen aanbrengen, niet eerst de bestaande laag in aceton op te lossen en af te schrapen. De BIAB kan gewoon aangevuld en geshaped worden om vervolgens daar je nieuwe kleur op te doen.

Hoe zit er een BIAB nagel met Blusher eruit?

BIAB nagels zitten een beetje tussen gellak en acryl in qua dikte. Als je al lange nagels hebt van jezelf, dan zal BIAB lijken op normale nagellak. Als je je BIAB nagels weer laat weghalen, zullen je natuurlijke nagels er een stuk sterker en gezonder uitzien en voelen dan je gewend bent van andere producten.

Filteren

35 producten

Van hoog naar laag sorteren

35 producten

Van hoog naar laag sorteren