Nordal

Bij Nordal koesteren ze een visie van een wereld waarin mensen ongehinderd hun persoonlijke en professionele groei kunnen nastreven, zonder te worden beperkt door fysieke ongemakken. Zij zetten ze in voor het aanbieden van innovatieve spiergels met natuurlijke bestanddelen, die op doeltreffende wijze spierherstel bevorderen en pijn verlichten. Zo kunnen mensen op hun hoogst presteren. Hun diepgaande verbintenis met ecologische duurzaamheid waarborgt dat hun producten zowel de consument als de planeet positief beïnvloeden.

Het eerste product "Hot Muscle gel" van de spiergel lijn kwam in 2003 op de markt. Deze werd eerder alleen gebruikt tijdens behandelingen in eigen fysiotherapiepraktijken en poliklinieken van de ISP-group.

Na meerdere aanvragen van externe fysiotherapiepraktijken, sportscholen, masseurs en sporters, om de producten af te nemen werd er besloten om de spiergels ook te distribueren. Daarnaast heeft Nordal met een van de beste laboratoria van Europa drie extra varianten ontwikkeld en aan de spiergellijn toegevoegd; Recovery Muscle gel, Foot Muscle gel en Ice Muscle gel. Zo kan Nordal een totaal pakket aan leveren dat focust op de preventie van blessures, het stimuleren van spier herstel en lichamelijk uithoudingsvermogen bevordert.

In 2022 is Fire & Ice overgegaan op de merknaam Nordal en zijn er nieuwe partners aan boord. Zo wil Nordal ervoor zorgen om een diverser productportfolio te ontwikkelen en te werken aan schaalvergroting.

Filteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nordal Foot Gel 100 ml

  Login om te bestellen
 2. Nordal Foot Gel 250 ml

  Login om te bestellen
 3. Nordal Hot Gel 100 ml

  Login om te bestellen
 4. Nordal Ice Gel 100 ml

  Login om te bestellen
 5. Nordal Ice Gel 250 ml

  Login om te bestellen
 6. Nordal Recovery Gel 250 ml

  Login om te bestellen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren