Gellak

 Wij houden van mooie nagels

De kwaliteit van onze merken zijn onze succes. Wij kiezen voor merken die innoveren. Wij houden van kleuren, en onze merken ook. Je zult een caleidoscoop van kleurenn hier vinden voor elke smaak en trend.  

Gelnagels zijn beschikbaar in allerlei verschillende kleuren en maten. De gelnagel producten zijn over het algemeen iets duurder dan reguliere nagellak, maar de gel blijft daarentegen veel beter zitten en zorgen voor een glanzende laag.

Orly GelFX Gelpolish

Orly GelFX Gelpolish is een revolutionair gel systeem dat de nagel kleur geeft en tevens verzorgt. Orly GelFX Gelpolish zorgt voor een ongelofelijke duurzaamheid, het niet afbladderen van de kleur voor minimaal twee weken en is makkelijk te verwijderen.

Dankzij de LED light technologie hard de GelFX Gelpolish uit in de helft van de tijd.
De Gelpolish is verkrijgbaar in  71 kleuren. Volledige bescherming en een ongelofelijke glans!

Magnetic Gelpolish

Magnetic Gelpolish is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak en blijft wekenlang zitten op zowel de natuur­lijke- als op de kunstnagel. De Gelpolish is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging van de natuurlijke nagel. 

Gelamour

Gelamour heeft een schitterende Soak Off Gel Polish collectie met meer dan 90 prachtige kleuren, exclusief verkrijgbaar voor nagelstylisten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.