VitalFlex

VitalFlex professionele sportspray is dé spray die uw spieren, pezen en gewrichten Vitaal, Flexibel en soepel houdt. De spray stimuleert de doorbloeding van de spieren en de huid. De spray activeert de bloedvaten door deze eerst te koelen waarna het doorwerkt tot in de spieren, pezen en gewrichten. Daarna wordt de te behandelen zone intensief verwarmd voor ongeveer 45 minuten om zo de doorbloeding te bevorderen.

De VitalFlex Spray is uiterst doeltreffend bij vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren. De spray werkt ook prestatieverhogend bij b.v. wielrenners, voetballers, hardlopers en triatleten. Ook bij krampen,(spier)blessures, kneuzingen, stijve nek, verrekkingen en blauwe plekken biedt het product de perfecte ondersteuning en verlichting.

Naast de spray heeft VitalFlex ook massageolie ontwikkeld. De olie is van professionele kwaliteit en is geschikt voor de professionele sportverzorger, voor de sporter en voor de recreant. De massageolie is door de ingrediënten geschikt is voor elk soort massage.


Filteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. VitalFlex Massageolie 1l
    Niet op voorraad

1 product

Van hoog naar laag sorteren